COV Euphonia

Vrienden van Euphonia

Waarom Vriend worden van Oratoriumkoor Euphonia? 

Euphonia is gespecialiseerd in het uitvoeren van oratoria. Oratoriumconcerten vormen een apart en belangrijk deel van de muziekcultuur in ons land.

Euphonia is een regiokoor dat deze traditie graag in ere houdt. Het koor bestaat uit ongeveer 60 leden die afkomstig zijn uit Rhenen en de wijde omgeving, zoals de Utrechtse Heuvelrug, Gelderse Vallei en de Betuwe. Euphonia biedt amateurzangers de mogelijkheid om grote zangstukken in te studeren en uit te voeren, waarmee een belangrijke bijdrage wordt geleverd aan het culturele leven in de regio.

De kosten van koor en concerten

Uit de contributie van de leden worden de lopende kosten betaald. De kosten van een concert belopen echter een veel groter bedrag dan de reguliere inkomsten en de verkoop van de toegangskaarten. Door het werken met beroepsmusici is het noodzakelijk om extra financiële bronnen aan te boren. U kunt ons helpen de tekorten te voorkomen en het hoge niveau van de oratorium-traditie in de regio in stand te houden.

Daarom: Word Vriend van Euphonia

U bent al vriend als u ons jaarlijks steunt met € 25,-. U ontvangt dan regelmatig een nieuwsflits over het reilen en zeilen van Euphonia en informatie over onze geplande concerten.

Vanaf een bijdrage van € 100,- ontvangt u ook nog jaarlijks een gratis toegangskaart voor ons eindejaarsconcert. 

Spreekt bovenstaande u aan en draagt u ons een warm hart toe? Meldt u zich dan aan via het e-mail adres: info@euphonia-rhenen.nl

Geef daarbij uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres door. Onze penningmeester zal u dan informeren over de wijze van incasseren van uw bijdrage.